Ontwerp & ontwikkeling

Wij kunnen instaan voor copywriting, het grafisch ontwerp en uiteraard de ontwikkeling van een responsive en voor zoekmachines geoptimaliseerde website.

Ontwerpen

Een goede website moet uiteraard functioneel en gebruiksvriendelijk zijn maar het ontwerp is het eerste dat de gebruikers opvalt. Daarom verkiezen we voor elke project om een grafisch ontwerp op maat op te maken. Dit ontwerp bevat al een voorstelling van alle hoofdpagina’s. We maken één ontwerp. Indien het niet bevalt, kan een tweede ontwerp opgemaakt worden.

Indien er budgettaire belemmeringen zijn, kunnen we steeds een ontwerp kopen op websites zoals Themeforest. Hoewel dit budgettair heel interessant is, stelt het wel beperkingen naar fijnmazigheid. Het is best om deze aangekochte thema' s te bekijken as-is, dus zonder de ambitie om er teveel aan te willen veranderen.

Bouwen

Wij werken met het open source beheersysteem (CMS: Content Management System) Drupal, dat gebruikt wordt om miljoenen websites wereldwijd te beheren. Drupal is extreem krachtig en heel modulair. Voordelen:

  • Geen jaarlijkse licentiekost.
  • Bewezen veiligheid en stabiliteit.
  • Je kan de inhoud zelf beheren.
  • Het is een open systeem, je bent niet aan ons gebonden.

Als we websites maken, dan maken we die mobile first en responsive. Responsive websites worden op alle schermgroottes (gaande van een wat verouderde smartphone, over een iPad, tot een HD-scherm) netjes weergegeven. Vandaag de dag is het aandeel mobiel surfen al 25% en het stijgt steeds verder. Wil je meer weten hoe we responsive websites maken? Bekijk dan deze video.

Vullen

De meeste klanten geven zelf de inhoud in. Niet alle inhoud is gelijk uiteraard. Een website bevat gemakkelijke basisinformatie zoals adresgegevens, recurrente inhoud zoals bijvoorbeeld portfolio items maar ook belangrijke basisteksten die best zo aantrekkelijk mogelijk uitgeschreven worden. Wij beschikken over de regels van de kunst en kunnen deze copywriting voor jou uitwerken. 

Optimaliseren

We voorzien elke website van de basis zoekmachine optimalisatie (SEO), namelijk voor zoekmachines aangepaste adressen (clean url’s) en de aanmelding bij zoekmachines (Google Webmaster Tools). Maar op vraag kunnen we veel verder gaan. 

Promoten

Nieuwe websites in sterk concurrentiële domeinen hebben het moeilijk om bovenaan te komen bij de zoekresultaten. Het vergt tijd en veel inspanning om op die plek te geraken. Naast deze organische zoekresultaten, kan je je ook altijd naar boven kopen door advertentieruimte te kopen. De meest voor de hand liggende partner hier is Google met AdWords maar ook Facebook is een mogelijkheid.

Opvolging & ondersteuning >