Waarom Drupal?

Het merendeel van onze opdrachten realiseren we d.m.v. het Drupal CMS. Waarom kiezen wij voor Drupal? En waarom word jij daar als klant beter van?  

DrupliconOpen Source

Open Source software is vrij te gebruiken door iedereen, vrij van licentiekosten. In tegenstelling tot bureaus die je vastzetten door jou als klant te verbinden met hun eigen beheersysteem, kan je bij Drupal ten allen tijde voor een ander bureau kiezen. 

Gigantische community

Drupal wordt gedragen door een wereldwijd 'team' van ontwikkelaars dat bijna een miljoen mensen telt die permanent het systeem bijschaven. Elke ontwikkelaar kan bijdragen om het systeem te verbeteren. 

Flexibel door het modulair systeem

Er zijn meer dan 20.000 modules die het Drupal systeem uitbreiden: van modules die je tekst vertalen in piratentaal(!) tot de meest slimme manieren om sociale media en google applicaties te implementeren in je site. Er zijn ook groepen modules die een gewone Drupal installatie omvormen tot een krachtige multisite (Domain Access) of een webshop (Commerce). 

Schaalbaar

Door het modulair karakter kan Drupal zowel gebruikt worden voor kleine als voor heel grote website. Of anders gesteld, je kan klein beginnen en verder uitbreiden naar wens. Er zijn geen grenzen. Drupal is dus perfect in staat om mee te groeien met je bedrijf!  

Veilig

Drupal is het veiligste beheersysteem. Drupal is opgebouwd met veiligheid in gedachten en heeft opvallend minder veiligheidsproblemen dan vergelijkbare beheersystemen. 

Goede zoekmachine optimalisatie (SEO)

De mensen die dichtbij de nieuwste ontwikkelingen van zoekmachine optimalisatie staan zijn vaak ook betrokken in de Drupal community. Drupal heeft een groep goede modules die ervoor zorgen dat je website fijnmazig geoptimaliseerd wordt voor de zoekmachines. 

Bekijk zeker onze Drupal opdrachten!